fbpx
Liberty

Jednostavan, elegantan, savremen

Sama srž  skutera s visokim točkovima prepoznatljivih savremenih linija i prostrane podnice, Liberty kombinuje eleganciju i lahkoću vožnje bilo da odaberete verziju 50, 125 ili 150.

Karakteristike

Performanse
I-get agregat Piaggio nudi ponešto za svakoga s izborom agregata od 50, 125 i 150 cm³. 3-ventilski i-get suvremeni četverotaktni, zračno hlađeni agregat s elektronskim ubrizgavanjem smanjene potrošnje goriva, vrhunskih performansi i minimalne potrebe za održavanjem.
Praktičnost
Obilje iskoristivog prostora Iznenađujuće velik pretinac ispod upravljača podijeljen je u dva dijela i uključuje mogućnost ugradnje USB utičnice kako bi mogli puniti svoj mobitel dok vozite. . Pritiskom na tipku na upravljaču podignite sjedalo i tamo ćete pronaći drugi prostor za pohranu s obilnim prostorom za integralnu kacigu.
Stil
Tečne, dinamične linije Detalji kojima se Piaggio Liberty oduvijek razlikovao od drugih skutera pronalazimo na obje verzije, na svakoj malo različiti. Ako vaš stil naginje klasičnom, svidjet će vam se elegantne, prepoznatljive linije klasične verzije koja dolazi s kromiranim detaljima, dok će oni koji traže nešto sportskije teško odoljeti živoj "S" verziji s upečatljivim crnim detaljima.
Funkcionalnost
Napravljen za dvoje Savršeno odmjeren trokut sjedalo-upravljač-podnica zajedno s praktičnim osloncima za noge suvozača koji se mogu sklopiti, potpuno obnovljeno sjedalo i čvrsti rukohvat osiguravaju izvanrednu udobnost vama i vašem suputniku.

Piaggio

Mi transformišemo mobilnost zahvaljujući mješavini
tehnologija i umjetnosti, kombinacija novih ideja i jedinstvenosti dizajna. Pokazujemo cijelom svijetu da funkcionalnost može biti zabavna, a praktičnost također može biti stvar ljepote. Želimo osigurati da pritiskom na  dugme pokrenemo reakciju koje će transformisati ponedeljak ujutro u uzbudljivo iskustvo, bilo da je to žurba do škole, sati provedene u saobraćaju ili u paničnom telefonskom pozivu kada više nema hljeba ostavljenog kod kuće. Uživajmo čak i u najobičnijim rutama i učinite naše putovanje vrhuncem dana.

Svi Modeli

„Piaggio Group“ čine moto brendovi: Piaggio, Vespa, Aprilia i Moto Guzzi. Kompanija Piaggio Group je odlučila da nastupi sa direktnim uvoznikom, distributerom i ovlaštenim serviserom za tržište BiH. Ovlaštene kuće za BiH su A.C.I. Sarajevo i MARKETAUTO Laktaši.
Piagio Group © 2023. All rights reserved.
bs_BA
bs_BA