fbpx
Beverly

URBAN CROSSOVER

Dvadeset godina nakon predstavljanja prve generacije, novi Piaggio Beverly dolazi s mnoštvom noviteta, ali još uvijek istim hrabrim, sportskim stavom i elegantnim dizajnom koji je promijenio koncept gradske mobilnosti. Danas, novi Beverly je crossover koji spaja svestranost i izdržljivost skutera velikih točkova srednje klase te performanse i udobnost luksuznog GT skutera. Dostupan u verzijama 300 i 400, ova uzbudljiva formula  pruža novu razinu snage i udobnosti za vozača i suvozača.

Karakteristike

Svestranost
Ključna riječ je svestranost: Beverly, omiljeni skuter zadnja dva desetljeća te simbol elegancije i agilnosti, još uvijek evoluira i iznenađuje. 20 godina od kad se pojavio i počeo ostvarivati rekordnu prodaju Beverly izlazi iz okvira tradicionalnih segmenata i postaje istinski svestrani crossover.
Praktičnost
Za pobjedničku formulu uzmete novi Euro5 300 ili 400 HPE (High Performance Engine) agregat i spojite ga s ciklistikom motocikla. Ne samo da dobijete vidljivo povećanje snage i okretnog momenta te agilnost i upravljivost, nego jednocilindrični 4-ventilski, tekućinom hlađeni agregat s elektronskim ubrizgavanjem ima smanjenu potrošnju i buku što ga čini idealnim za duža putovanja. Treba spomenuti i poboljšano prianjanje zahvaljujući ravnoteži postignutoj zahvaljujući velikim, a laganim kotačima s prednjim kotačem koji je 2'' većeg promjera od stražnjeg.
Stil
Na novom sportskom izgledu odmah je prepoznatljiv originalni i toliko omiljeni dizajn. Prednji dio je redizajniran, dok se bočna silueta sada "mišićavija" završava užim, podignutim repom. Na prvi pogled ističe se LED svjetlo na upravljaču i prednjem oklopu dok LED pokazivači smjera i pozicijska svjetla ocrtavaju rub oklopa stvarajući svjetlosni "potpis" prepoznatljiv i pri dnevnom svjetlu. Stražnji svjetlosni sklop je također nov, u LED tehnologiji, kao i nosač registracije inspiriran motociklima. Detalji u sjajno crnoj boji i crni kotači sa sedam krakova privlače pažnju, a sjedalo presvučeno dvama različitim materijalima s dvostrukim šavom kontrastnih boja otkriva iznimnu pažnju posvećenu detaljima.
Funkcionalnost
Dostupan u verzijama 300 i 400, obje u standardnoj Beverly i sportskoj Beverly S varijanti, zadržava dinamične osobine i izdržljivost skutera velikih kotača, a dobiva na sigurnosti, udobnosti i bogatoj opremi GT skutera za duža putovanja. Dizajniran za sve situacije u svakodnevnoj gradskoj vožnji, agilan i upravljiv, Beverly je savršeni suputnik čak i za izlete van grada sa suputnikom zahvaljujući obilju prostora koji može ponuditi.

Beverly

Beverly je na prvi pogled elegantan gradski skuter, ali pouzdanost, performanse i upravljivost jamče mu uspjeh i na putovanjima van grada. Prostrani prtljažni prostor ispod sjedala za dvije jet kacige i promjene vozačke pozicije za udobniju vožnju čine ga idealnim za vikend izlete iz grada.
Njegov se urbani stil potvrđuje nizom metalik dodataka, poput nosača stražnjeg prtljažnika, oslonaca za noge suvozača, okvira instrument ploče u kombinaciji s novim tamno smeđim sjedalom dvostrukog šava u dvije boje.
Sjajne, suvremene boje bijela Luna, plava Oxygen i siva Cloud stvaraju toplu i elegantnu kombinaciju s metalik završnom obradom i svijetlosivim kotačima. 

Svi Modeli

„Piaggio Group“ čine moto brendovi: Piaggio, Vespa, Aprilia i Moto Guzzi. Kompanija Piaggio Group je odlučila da nastupi sa direktnim uvoznikom, distributerom i ovlaštenim serviserom za tržište BiH. Ovlaštene kuće za BiH su A.C.I. Sarajevo i MARKETAUTO Laktaši.
Piagio Group © 2023. All rights reserved.
bs_BA
bs_BA