fbpx
Medley

PRAKTIČAN, DINAMIČAN, LAGAN… I PRIVLAČAN

Novi Piaggio Medley stvorio je novu klasu Piaggio skutera velikih točkova koja kombinira prednosti agilnog i laganog skutera s prednostima velikih i snažnijih skutera velikih točkova.

Karakteristike

Snaga
Najnovija evolucija i-get agregata. Piaggio Medley pokreće najnovija evolucija Piaggio i-get 125 i 150 agregata. Oba agregata su tekućinom hlađeni, s 4 ventila i elektronskim ubrizgavanjem goriva. Ovaj agregat daje Medleyu još više živosti i agilnosti u prometu, poboljšava performanse te ga svrstava u sam vrh klase po pitanju snage.
Povezivanje
U korak s vremenom. Piaggio Medley evoluirao je i po pitanju povezivosti koju je prvi predstavio u ssegmentu skutera srednje klase. Piaggio MIA sustav za povezivanje (u serijskoj opremi na modelima S) spaja vaš pametni telefon s vozilom putem Bluetootha te upravlja pozivima, glasovnim naredbama i glazbom pomoću tipki na upravljaču.
Udobnost
Ergonomsko sjedište. Novo sjedalo je uže, poboljšane ergonomije za vozača i suvozača kojem je poboljšana i pozicija oslonaca za noge koji se lagano izvlače. Dolaze s gumenom podlogom za ublažavanje vibracija te sprječavanje klizanja nogu. Sjedalo se može otvoriti uz pomoć tipke na upravljaču.
Verzije
Medley i Medley S. Novi Piaggio Medley dostupan je u dvije verzije: Medley i Medley S. Medley je naklonjen klasičnim, elegantnim bojama poput bijele Luna, crne Abisso i plave Orione, u kombinaciji sa smeđim sjedalom, završenom obradom u mat brončanoj boji i sivim kotačima. Medley S razlike je sportskom mat crnom završnom obradom, a sporstki duh dodatno naglašavaju crveni amortizeri, crveni šavovi na sjedalu te crveni detalji na "kravati". Tri boje u kombinaciji s crnim sjedalom su: bijela Luna, siva Materia i crna Meteora.

Piaggio

Mi transformišemo mobilnost zahvaljujući mješavini
tehnologija i umjetnosti, kombinacija novih ideja i jedinstvenosti dizajna. Pokazujemo cijelom svijetu da funkcionalnost može biti zabavna, a praktičnost također može biti stvar ljepote. Želimo osigurati da pritiskom na  dugme pokrenemo reakciju koje će transformisati ponedeljak ujutro u uzbudljivo iskustvo, bilo da je to žurba do škole, sati provedene u saobraćaju ili u paničnom telefonskom pozivu kada više nema hljeba ostavljenog kod kuće. Uživajmo čak i u najobičnijim rutama i učinite naše putovanje vrhuncem dana.

Svi modeli

„Piaggio Group“ čine moto brendovi: Piaggio, Vespa, Aprilia i Moto Guzzi. Kompanija Piaggio Group je odlučila da nastupi sa direktnim uvoznikom, distributerom i ovlaštenim serviserom za tržište BiH. Ovlaštene kuće za BiH su A.C.I. Sarajevo i MARKETAUTO Laktaši.
Piagio Group © 2023. All rights reserved.
bs_BA
bs_BA